CFR Cluj, negocieri cu un nume-surpriză: Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu

CFR Cluj, negocieri cu un nume-surpriză: Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu

CFR Cluj poartă negocieri cu un antrenor cu CV de top pentru înlocuirea lui Dan Petrescu (55 de ani).

Aflat pe picior de plecarea în Coreea de Sud, CFR Cluj îi caută înlocuitor lui Dan Petrescu, antrenor care a scris istorie în anii petrecuți în Gruia.

În dorința de a-i găsit rapid înlocuitor, CFR Cluj a întocmit o listă cu antrenori, pe care se regăsește un nume-surpriză, cu care echipa din Cluj-Napoca ar fi început deja negocierile. Este vorba despre Laszlo Boloni, scrie gsp.ro, antrenor care a promovat-o recent pe Metz în Ligue 1.

ADVERTISING

Contracul lui Laszlo Boloni cu Metz expiră în vară și, deși s-a spus că va continua dacă promovează, momentan conducerea n-a făcut niciun pas în acest sens. Sursa citată mai scrie că Boloni a mai fost dorit de Ioan Varga și în trecut. În octombrie 2021, cei doi aproape bătuseră palma, într-un moment în care Dan Petrescu era pe picior de plecare.

Nancy, naționala României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Antwerp, Al-Ittihad, Gent, Panathinaikos și Metz sunt echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Laszlo Boloni.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!