Ionuț Radu a comis două gafe teribile și Auxerre a retrogradat din Ligue 1

Ionuț Radu a comis două gafe teribile și Auxerre a retrogradat din Ligue 1

Auxerre, cu Ionuț Radu integralist, a retrogradat din prima ligă franceză după ce a pierdut acasă cu Lens, scor 1-3, cu portarul român vinovat la două dintre goluri. S-a salvat astfel in extremis Nantes, care a învins pe Angers.

Trupa alb-albastră avea nevoie de o victorie în ultima etapă din Franța pentru a se salva, însă, culmea, chiar Radu, omul care a salvat-o de atâtea ori în acest sezon pe AJ, a clacat și și-a îngropat echipa în liga secundă.

În debutul părții secunde, Radu a încercat să-l blocheze pe Claude Maurice și a ieșit complet aiurea din careu, încercând să degajeze balonul. Nu a făcut asta, s-a ciocnit comic de un coleg fundaș și Lens înscria pentru 2-0. După un gol de 1-2 norocos, Auxerre începea să spere, însă în minutul 78 același Radu a scăpat mingea printre picioare la un șut simplu din unghi al lui Openda...

ADVERTISING

Nantes a profitat de eșecul lui Auxerre și s-a salvat de la retrogradare, câștigând cu 1-0 acasă cu Angers, terminând cu 36 de puncte sezonul, doar unul peste AJ.

”Eroare teribilă! O eroare care sigur o va retrograda pe Auxerre. O gafă uriașă! A ieșit dintre buturi și a ratat complet mingea. Oribilă eroare, când e o miză atât de mare. Începe să realizeze ce a făcut. Împrumutat de la Inter Milano... A avut câteva parade bune în prima repriză, dar a făcut o gafă uriașă chiar în startul părții secunde. O intervenție jalnică din partea lui Radu! Învins la colțul scurt. Și în ce mod! Și-a băgat-o singur în poartă. Lamentabil”, a sunat comentariul în direct făcut de comentatorul de la BT Sport la cele două gafe comise de român, împrumutat în Franța de la Inter Milano.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!