Dezvăluiri din fieful campioanei CFR Cluj: „Dan Petrescu nu va rămâne la club!”

Dezvăluiri din fieful campioanei CFR Cluj: „Dan Petrescu nu va rămâne la club!”

CFR Cluj a pierdut campionatul în România după o supremație de 5 sezoane consecutive, iar acum în Gruia lucrurile fierb din cauza presiunii.

Încă nu se știe dacă Dan Petrescu va rămâne la gruparea alb-vișinie, o decizie urmând a fi luată cel mai sigur la finele sezonului, mai ales că acum CFR încă nu e 100 la sută sigură nici de participarea în cupele europene.

Narcis Răducan (48 de ani), fost conducător de club la Steaua, Urziceni, Pandurii sau ASA Tg. Mureș, susține că în niciun caz Petrescu nu va mai rămâne la Cluj, având în vedere și problemele financiare de la clubul patronat de Neluțu Varga.

ADVERTISING

„Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj, eu așa cred. S-au adunat mai multe, în primul rând îl presează foarte mult această contraperformanță și până la urmă e și un raport între ceea ce cheltuiești și ceea ce obții. În plus, el nu e un antrenor ieftin. Și nu cred că va sta, nu e prima dată când ar lua o pauză. Problema știi care este? Cu fiecare an care trece, clubul se încarcă tot mai mult din punct de vedere financiar. Câștigi o dată, de două ori, de cinci ori campionatul, dar dacă nu reușești să creezi o platformă care să facă și bani, nu doar performanță, s-ar putea să nu te mai bucuri atât de mult, mă refer la acționarul principal.

ADVERTISING

Petrescu nu e omul potrivit care să creeze o astfel de platformă care să facă și bani din vânzarea de jucători. El e un antrenor de rezultat imediat, poate unul dintre cei mai buni din România”, a declarat Narcis la Digisport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Dan Petrescu a cucerit 5 titluri alături de CFR Cluj, în cele trei mandate petrecute la gruparea din Ardeal.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!