Dan Petrescu, despre transferul lui Andrei Burcă la FCSB: "Dacă vrea să plece, să plece!"

Dan Petrescu, despre transferul lui Andrei Burcă la FCSB: "Dacă vrea să plece, să plece!"

Dan Petrescu a fost întrebat despre posibilitatea ca Andrei Burcă să fie vândut la FCSB.

Antrenorul lui CFR Cluj a afirmat că nu se va opune acestei mutări în cazul în care jucătorul va dori să plece la FCSB.

„Tot pe Andrei Burcă să-l întrebați. Fiecare face ce vrea în viața lui. Nici copiilor mei nu le zic ce să facă, îi las liberi. Îi zic eu lui Burcă ce să facă? Dacă vrea să plece, să plece! Eu prefer să am jucători care vor să rămână”, a spus Dan Petrescu, potrivit Sport.ro.

Anterior, patronul formației CFR Cluj, Neluțu Varga, a afirmat că nu exclude această variantă, dar a menționat că ardelenii nu sunt disperați să vândă chiar dacă au pierdut titlul.

ADVERTISING

"La finalul sezonului urmează să analizăm. Orice ofertă este de luat în seamă, dar nu suntem disperați să vindem. Vom discuta ofertele în perioadă de transferuri”, a spus Varga pentru ProSport.

Zilele trecute, Gigi Becali declara că este interesat de transferul lui Andrei Burcă de la CFR Cluj.

„M-ar interesa Burcă, dar nu poți să-l iei. Neluțu Varga e om de afaceri, dar na… Burcă e jucător de 30 de ani, dar nu pot să mai iau banii măcar pe care i-am dat. Dacă dai 300-400 de mii, să-l dai măcar atât", spunea Becali la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Andrei Burcă are 161 de meciuri pentru CFR Cluj în care a marcat 7 goluri. El are o cotă de piață de 4 milioane de euro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!