Incident cumplit la Roman, unde un tânăr în scaun cu rotile a fost târât și lovit cu pumnii și picioarele (Video)

Incident cumplit la Roman, unde un tânăr în scaun cu rotile a fost târât și lovit cu pumnii și picioarele (Video)

Mai multe persoane s-au bătut în centrul oraşului Roman, un tânăr fiind târât din scaunul cu rotile şi lovit repetat cu pumnii şi picioarele.

Potrivit Roman TV, incidentul, deosebit de violent, s-a petrecut în apropierea unei treceri pentru pietoni din centrul orașului, iar motivul altercaţiei nu este cunoscut în acest moment.

Bătaia a fost surprinsă în imagini.

⚠️ Romanul, sat fără câini: bătăi și înjunghieri în inima orașului! ✔️Mai mulți indivizi s-au bătut în centrul Romanului;✔️Aceștia nu au dat semn că le-ar fi teamă de faptele lor;✔️Incidentul s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică;✔️Un bărbat a fost târât din scaunul cu rotile și bătut;✔️Deocamdată, nu se știu motivele altercației lor;✔️Unul dintre ei ar fi ieșit înjunghiat din această poveste;✔️Revenim cu detalii.

Publicată de Roman TV pe Duminică, 19 februarie 2023

Se vede cum tânărul în scaun cu rotile așteaptă, alături de un alt tânăr, la trecerea de pietoni, când se apropie un grup de mai mulți bărbați, iar unul dintre ei începe să îl lovească cu pumnii și picioarele.

ADVERTISING

La un moment dat, și cei care erau împreună cu agresorul încep să îl lovească pe tânărul în scaun cu rotile. Chiar și când victima este căzută la pământ, agresorii îl lovesc în continuare și îl târăsc pe stradă.

Agresorii se îndepărtează doar atunci când dintr-un taxi a coborât un bărbat care s-a apropiat de zona conflictului.

Potrivit sursei citate, una dintre persoanele implicate ar fi fost înjunghiată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț fac cercetări în acest caz. Poliţiştii şi procurorii nu au oferit deocamdată detalii.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇