Un medic de la spitalul de copii din Timișoara a fost prins când încerca să întrețină relații sexuale cu un minor

Un medic de la spitalul de copii din Timișoara a fost prins când încerca să întrețină relații sexuale cu un minor

Un medic din Timişoara, care potrivit unor surse ar fi angajat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, a fost amendat, luni, după ce a fost surprins de poliţişti în timp ce intenţiona să întreţină relaţii sexuale cu un minor de 16 ani în maşina sa.

Poliţiştii au observat, duminică seară, pe o stradă din Timişoara, o maşină în care se aflau două persoane, un bărbat de 41 de ani şi un băiat de 16 ani.

”În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timişoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani şi un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezenta acestora în acel loc fiind nejustificată”, a transmis IPJ Timiş.

ADVERTISING

Oamenii legii au aflat că cei doi s-au cunoscut pe aplicația Tinder și și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale.

Minorul a susținut că i-ar fi spus bărbatului că are 18 ani și nu 16.

Medicul a fost sancţionat pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Amenda este de 1.000 de lei. Iar băiatul a primit un avertisment scris.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇