Ciprian Tătărușanu surprinde cu o declarație bizară înainte de meciul cu Austria: “Nu mă interesează ce zic suporterii naţionalei”

Ciprian Tătărușanu surprinde cu o declarație bizară înainte de meciul cu Austria: “Nu mă interesează ce zic suporterii naţionalei”

Portarul echipei naționale de fotbal a României, Ciprian Tătărușanu, a oferit o declarație…cel puțin bizară în cadrul conferinței de presă oficiale de dinaintea partidei cu Austria de luni din Liga Națiunilor.

Goal-keeperul celor de la Lyon a avut un moment de enervare, moment în care s-a contrat cu un jurnalist român prezent la conferința la care Tătărușanu a apărut în prezența antrenorului Mirel Rădoi.

”Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din România și nu stau să răspund acum fiecăruia. Ca portar mă simt responsabil pentru fiecare gol pe care îl iau. Sunt o persoană foarte critică cu mine și îmi doresc să-mi ajut echipa.

ADVERTISING

La meciul cu Irlanda de Nord nu am avut ocazia pentru că meciul a decurs de așa natură, sper ca mâine să o fac mult mai bine. A fost o dezamăgire după un meci pe care l-am controlat în totalitate și pe care nu am reușit să-l câștigăm. Cu toții am fost dezamăgiți și supărați, dar acum vine alt meci și ne gândim la el”, a fost reacția oarecum dură a lui Tatarusanu, fostul portar al Stelei și al celor de la Fiorentina.

Mirel Rădoi anunță modificări în formula de start pentru meciul cu Austria din Liga Națiunilor

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România a terminat la egalitate vineri seară cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în timp ce Austria a dispus în deplasare de Norvegia cu 2-1. Luni seară, România va întâlni Austria la Klagenfurt, de la 21.45, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

Iată și alte știri interesante de pe site-ul SpotMedia.ro, cu privire la alte subiecte, nelegate de sport:

Un turist a intrat cu mașina pe o pârtie de schi. Cum a fost sancționat de jandarmi

Am trecut de 95.000 de cazuri de COVID, cu 1.150 de infecții noi în ultimele 24 de ore (Infografice)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇