Situația medicală a lui Darius Olaru și Andrea Compagno, după accidentarea gravă suferită la FCSB

Situația medicală a lui Darius Olaru și Andrea Compagno, după accidentarea gravă suferită la FCSB

Darius Olaru și Andrea Compagno s-au accidentat grav în cadrul partidei câștigată săptămâna trecută la Chindia Târgoviște, scor 2-0, iar acum s-au aflat noutăți în legătură cu starea lor medicală.

Cei doi fotbaliști s-au ciocnit extrem de sever în primele minute ale partidei mai sus-amintite de la Ploiești, ambii fiind transportați de urgență la spital.

"Din ce am discutat cu Compagno și Olaru, sunt bine. Din punct de vedere al sănătății sunt foarte bine. Accidentarea nu a fost atât de gravă, dar a fost o lovitură de cap și ai nevoie de o perioadă de liniște și de timp.

ULUITOR. Olaru şi Compagno, schimbaţi după ce s-au dat cap în cap în minutul 2. Imagini dureroase

Doctorul poate să vă spună dacă au intrat în vacanță sau le-au dat perioada de vacanță, eu nu știu. Eu i-am văzut în vestiar în fiecare zi", puncta Leo Strizu, antrenorul principal de la FCSB, duminică, în conferința de presă oficială dinaintea partidei de luni cu FC Botoșani.

ADVERTISING

Înainte de asta, managerul general Mihai Stoica anunțase că cei doi nu vor mai evolua în acest an 2022: "Au fost amândoi transportați la spital în Ploiești, au fost cusuți. Compagno chiar pe masa de operație. Avea o plagă deschisă uriașă! Darius Olaru, tot o plagă deschisă și un hematom cât un cartof. Nu vor mai juca anul ăsta. Este exclus! Nu s-au văzut, erau la înălțimi diferite. Sunt două pierderi foarte mari în perspectiva meciurilor care urmează. Mai avem două meciuri, dintre care unul cu CFR. În schimb, dacă vor juca cu aceeași dăruire ca în meciul cu Chindia, atunci vom avea șanse mari să ne apropiem mai mult de contracandidate".

ADVERTISING

FCSB va încheia acest an luni seara, în meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, în etapa cu numărul 21 din Superligă.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!