Iulia Dumanska oferă un prim mesaj după accidentarea dură suferită la Europenele de handbal: „Voi continua să lupt”

Iulia Dumanska oferă un prim mesaj după accidentarea dură suferită la Europenele de handbal: „Voi continua să lupt”

Iulia Dumanska, portărița naționalei României de handbal feminin, a oferit o primă reacție după o gravă accidentare suferită în primul meci de la Campionatul European, meci pierdut de țara noastră cu Olanda, scor 28-29.

Dumanska (26 de ani) a făcut primele dezvăluiri după acel moment tulbure din prima repriză cu Țările de Jos: „Salutare. Vreau să vă mulțmesc penru urări. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Voi continua să lupt pentru România”, puncta Dumanska, jucătoare cu origini din Ucraina, pe contul său de Instagram.

ADVERTISING

Olanda, campioana mondială din 2019, ne-a învins la un singur gol, la capătul unui meci de mare luptă, în care România a fost la doar un pas să smulgă măcar un egal.

Prima reacție a Cristinei Neagu după eșecul dramatic cu Olanda de la Europenele de handbal

Legat de accidentarea Dumanskăi, aceasta, în tentativa de a bloca o lovitură trimisă de departe, din propria jumătate, Iulia a plonjat și s-a lovit serios la șoldul stâng de una dintre bare. Românca a primit îngrijiri medicale de urgență și din fericire nu a avut nevoie de spitalizare, privind tot meciul de pe bancă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru România urmează acum meciurile cu Franța și gazda Macedonia de Nord, pe 7 și 9 noiembrie.

Turneul final al Campionatului European are loc în Slovenia, Muntenegru și Macedonia, între 4 și 20 noiembrie, el fiind televizat pe DigiSport.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇