Mihai Stoica se teme de arbitraj înainte de derbiul FCSB - Rapid

Mihai Stoica se teme de arbitraj înainte de derbiul FCSB - Rapid

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica a avut o dezvăluire interesantă de făcut înainte de marele derbi dintre FCSB și Rapid, de duminică seara, din Superligă.

Cele două echipe se vor înfrunta de la ora 21 pe Arena Națională din București, iar meciul va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

Stoica spune totuși că el se teme de maniera de arbitraj înainte de acest meci, având în vedere ultimele pățanii din meciul Rapidului cu CFR, în care MM consideră că echipa giuleșteană a fost avantajată: „Dacă nu era meciul cu CFR și acele decizii, nu îmi era frică de nimic. Înțeleg că va fi Sebastian Colțescu și am încredere în capacitatea lui de a fi echidistant. Dar va fi VAR și deja mi se accelerează pulsul când mă gândesc ce s-a întâmplat la VAR în acest sezon.

ADVERTISING

Dacă la Rapid - CFR se dau asemenea penaltiuri... E ceva foarte grav! Mi se pare foarte, foarte grav să dai 6 minute de prelungire, să nu se joace 2 și în secunda 16 din al 7-lea minut să nu lași un corner să se execute pentru că CFR e periculoasă”, a conchis Stoica la televiziunea OrangeSport.

Rapid a învins recent CFR Cluj, runda trecută, scor 2-1 în Giulești, iar golurile marcate de gazde au fost din penalti, unul dintre ele fiind extrem de discutabil.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!