Momente emoționante pe Camp Nou, la ultimul meci din cariera lui Pique (Video)

Momente emoționante pe Camp Nou, la ultimul meci din cariera lui Pique (Video)

Marele fundaș central Gerard Pique s-a retras din fotbal la 35 de ani, sâmbătă seara pe Camp Nou, după jocul câștigat de Barcelona acasă cu Almeria.

A fost 2-0 pentru formația blaugrana, însă jocul în sine a căzut în plan secund, având în vedere retragerea legendarului Pique. Suporterii l-au ovaționat și l-au aplaudat pe catalan la fiecare atingere de balon. Pe tabela însă, lucrurile nu mergeau prea bine. Lewandowski a ratat un penalti în prima repriză, iar golurile au venit abia în partea secundă.

ADVERTISING

Dembele și de Jong au punctat în minutele 48 și 62, iar partida a trecut din nou în umbră în minutul 82, când Pique a fost schimbat de Xavi, un moment emoționant, un ultim standing ovation pentru marele Pique în fața fanilor care l-au iubit enorm pe Camp Nou. Ajuns la marginea terenului, Pique și-a stăpânit cu greu lacrimile, l-a luat în brațe pe Xavi și și-a petrecut ultimele clipe ca jucător pe banca tehnică lângă bunul său prieten Busquets.

După această victorie, Barca e din nou lideră în Spania, cu 34 de puncte, două lungimi peste campioana Real Madrid, care are un meci în minus de disputat.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!