Prima reacție a Cristinei Neagu după eșecul dramatic cu Olanda de la Europenele de handbal

Prima reacție a Cristinei Neagu după eșecul dramatic cu Olanda de la Europenele de handbal

Selecționata României de handbal feminin a pierdut la mare luptă meciul de deschidere de la Campionatul European, cel cu Olanda, scor 28-29.

Un meci decis pe final, de o aruncare de la 7 metri a olandezelor, de asemenea un meci de uitat pentru lidera formației noastre, Cristina Neagu, cu doar 3 goluri marcate. Aceasta spune totuși că e mândră de evoluția echipei, însă nu înțelege deloc maniera de arbitraj a brigăzii din Norvegia.

Dutch secure win in a close game | Netherlands vs Romania | Highlights | PR | Women's EHF EURO 2022

„A fost un meci de luptă, așa cum arată și tabela. Cred că am fost foarte aproape și vreau să-mi felicit colegele, pentru că noi avem o echipă foarte tânără, cu puțină experiență.

ADVERTISING

România, învinsă de Olanda la Campionatul European de handbal feminin

Astăzi am luptat nebunește și cred că, pe final, puteam lua puncte. Să fiu sinceră, cred că a fost vorba și de puțin noroc, pentru că noi am ratat, ele au marcat și asta a fost povestea. A fost avantaj de un gol pentru ele, dar putea, cu ușurință, să fie un gol avantaj pentru noi sau să fie remiză. Pentru mine, a fost puțin ciudat și modul de arbitraj, nu am înțeles mare lucru, așa că am încercat să ne adaptăm. Dar cred că, la final, am făcut o treabă bună”, a declarat după joc Cristina Neagu, pentru televiziunea Digisport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru România urmează meciurile cu Franța și Macedonia de Nord, pe 7 și 9 noiembrie.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇