Presa din Serbia, după ce Novak Djokovic a sărit în apărarea Simonei Halep: "Oare a uitat ce a spus românca despre el?"

Presa din Serbia, după ce Novak Djokovic a sărit în apărarea Simonei Halep: "Oare a uitat ce a spus românca despre el?"

Novak Djokovic a sărit în apărarea Simonei Halep după ce sportiva noastră a fost testată pozitiv, spre surprinderea presei din Serbia.

Jurnaliștii de la Blic notează că Djokovic a arătat că are un mare caracter, în condițiile în care Simona Halep declarase că interdicția primită de tenismen înainte de Australian Open 2022 a fost corectă.

"Nole a arătat încă o dată ce fel de om este, dar oare a uitat ce a spus românca despre el în timpul telenovelei din Australia?", a titrat Blic.

Jurnaliștii continuă și amintesc că Simona nu i-a luat apărarea lui Djokovic când jucătorul sârb a fost interzis în Australia pentru că nu era vaccinat împotriva Covid-19.

ADVERTISING

"Nu putem spune că Simona a făcut același lucru după tratamentul brutal al geniului sârb în Australia", a continuat sursa citată.

Sârbii amintesc astfel o declarație făcută de Simona Halep în care l-a criticat pe Novak Djokovic.

"Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva. Nici n-am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului şi chiar nu îmi plac astfel de lucruri. Eu m-am vaccinat, aşa că sunt pro această treabă şi consider că, atunci când sunt reguli şi când specialiştii aşa spun, îi ascult", a spus Halep.

ADVERTISING

Zilele trecute, asociația lui Novak Djokovic a anunțat că va fi de partea Simonei, după ce sportiva noastră a fost testată pozitiv.

"Asociația Jucătorilor Profesioniști de Tenis se angajează să se asigure că Simona Halep, ca toate celelalte jucătoare de tenis, va avea un proces echilibrat", se arată în comunicat.

"Vom lupta pentru drepturile ei și vom încerca să insistăm asupra transparenței pentru toate celelalte jucătoare de tenis", mai scrie în comunicatul Asociației Jucătorilor Profesioniști de Tenis.

ADVERTISING

Asociația Jucătorilor Profesioniști de Tenis a fost fondată în 2019 de Novak Djokovic și Vasek Pospisil.

Scopul său este de a „crea transparență și corectitudine în procesul de luare a deciziilor în tenisul profesionist”.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!