Decizie radicală luată în calcul de Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj - surse

Decizie radicală luată în calcul de Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj - surse

Simona Halep, fostă lideră mondială WTA, ia în calcul o decizie poate surprinzătoare în plin scandal de dopaj, după ce vineri a fost anunțată că a fost suspendată provizoriu din circuitul mondial, în urma unui test pozitiv anti-doping făcut la US Open.

Românca de 31 de ani, născută la Constanța, a fost găsită testată pozitiv la substanța denumită Roxadustat, un medicament din clasa eritropoietinei, folosit în anemiile severe sau în insuficiențele renale cronice.

Va urma o perioadă extrem de grea pentru Simona, care trebuie să își probeze la viitoarea anchetă nevinovăția, pentru a scăpa de o suspendare drastică, care ar putea ajunge chiar și până la 4 ani!

ADVERTISING

Șeful Agenției Anti-Doping poloneze, verdict dur în cazul Simonei Halep: „Suspendare de 4 ani!”

Totuși, pentru a se liniști și a lua cele mai bune decizii, Simona Halep ia în calcul să se mute pentru o vreme din țară, cel puțin pentru o perioadă, pentru a se proteja de tot acest scandal și pentru a avea liniștea de a găsi cea mai bună cale pentru a se apăra, după cum anunță surse ale televiziunii OrangeSport.

De altfel, s-a discutat despre o eventuală mutare a Simonei Halep din țară și după divorțul ei de către fostul soț Toni Iuruc.

"Voi lupta până la final ca să dovedesc că n-am luat cu bună știință nicio substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare, și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani", a sunat o parte din mesajul Simonei vineri, după aflarea acestei vești îngrozitoare.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!