LPF a anunțat echipa etapei a 12-a din Superligă: FCSB dă trei jucători

LPF a anunțat echipa etapei a 12-a din Superligă: FCSB dă trei jucători

Trei jucători de la FCSB au fost incluși în echipa ideală a etapei cu numărul 12 din Superligă.

Primul „11” este completat cu jucători de la Chindia Târgoviște (doi), FC Voluntari, CFR Cluj, Sepsi Sf. Gheorghe, Farul Constanța, FC U Craiova și CS Mioveni.

Dar iața cum arată echipa ideală a etapei a 12-a din Superligă în viziunea celor de la Liga Profesionistă de Fotbal:

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) - A avut patru intervenţii prin care a contribuit decisiv la punctul scos de ilfoveni pe stadionul Ion Oblemenco.

ADVERTISING

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) - Graţie golului marcat de experimentatul fundaş dreapta, CFR a reuşit a patra victorie consecutivă, succes care o apropie la doar un punct de podium.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK / 24 de ani) - A înscris pentru întâia oară în tricoul covăsnenilor. A devenit un jucător de bază în sistemul gândit de Cristiano Bergodi.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) - Din postura de căpitan, Larie şi-a condus echipa spre un nou succes, unul care o distanţează pe Farul în clasament.

ADVERTISING

Alexandru Pantea (FCSB / 19 ani) - Introducerea tânărului fundaş de bandă la startul părţii secunde s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece a oferit pasa decisivă la golul victoriei reuşit de Cordea.

MIJLOCAŞI

Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) - Mijlocaşul roş-albaştrilor a dominat centrul terenului. A oferit una dintre cele mai frumoase pase de gol din acest sezon.

Vlad Achim (FC U 1948 / 33 de ani) - Deşi a evoluat mai puţin de 50 de minute, s-a remarcat printr-o nouă prestaţie consistentă. A reuşit şi un gol frumos.

ADVERTISING

Doru Popadiuc (Chindia / 27 de ani) - Pasă de gol şi multe alte momente în care a fost la înâlţime.

ATACANŢI

Daniel Popa (Chindia / 27 de ani) - A fost principalul pericol pentru poarta giuleştenilor. A înscris pentru a 30-a oară în Superliga României.

Andrea Compagno (FCSB / 26 de ani - foto) - A înscris de două ori şi s-a distanţat în clasamentul golgheterilor, ierarhie în care a ajuns la cota 9.

Alexandru Buziuc (CS Mioveni / 28 de ani) - A făcut cel mai bun meci din acest sezon. A reuşit o dublă în una dintre cele mai spectaculoase partide din runda a 12-a.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (Chindia / 47 de ani) - A reuşit să le ridice moralul jucătorilor şi să bifeze, alături de elevii săi, prima victorie a Chindiei din ediţia curentă, un succes reuțit în faţa celei mai bune defensive din campionat.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇