Manchester City o umilește pe Manchester United cu un scor de tenis

Manchester City o umilește pe Manchester United cu un scor de tenis

Manchester City a realizat un galop de sănătate în fața marii rivale Manchester United, pe Etihad Stadium, scor 6-3, în marele derbi al rundei curente de Premier League.

Phil Foden și Erling Haaland au făcut spectacol în prima parte pentru cetățeni, bifând o dublă de fiecare, primul în minutele 8 și 44, iar norvegianul în minutele 34 și 37. Același Haaland făcea tripla în partea secundă, cu golul său din minutul 64, din pasa lui Sergio Gomez.

Scorul de tenis s-a întregit în minutul 73, când același Foden realiza și el hattrickul, cu un al treilea gol al serii. United a marcat golurile de onoare în partea secundă prin Antony, venit de la Ajax, care a costat 100 de milioane de euro, plus Martial în minutele 56 și 84. Martial a făcut dubla și el, în minutul 90, întregind un meci fabulos, un adevărat derbi al orașului Manchester, cu 9 goluri plus multe alte faze frumoase de poartă.

După cele trei goluri cu Manchester United, Haaland a juns la un bilanț absolut incredibil în Premier League în acest sezon: 14 goluri în 8 meciuri. De notat că scandinavul a bifat azi și două pase de gol pentru Foden.

ADVERTISING

Interesant este că Cristiano Ronaldo a stat pe banca de rezervă la oaspeți tot meciul, iar raportul șuturilor pe poartă a fost unul devastator, 10-5!

După această victorie, City este pe locul 2 cu 20 de puncte, unul sub Arsenal, în timp ce diavolii roșii ocupă locul 6, cu doar 12 lungimi.

Această umilință le aduce aminte diavolilor de un alt scor de pomină, acel 1-6 de pe teren propriu, pe Old Trafford, în 2011, când erou la oamenii în bleu a fost Balotelli.

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Ake, Akanji, Cancelo - B. Silva, Gundogan, De Bruyne - Foden, Haaland, Grealish.

ADVERTISING

Manchester United: De Gea - Dalot, Varane, L. Martinez, Malacia - McTomminay, Eriksen - Antony, B. Fernandes, Sancho - Rashford.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!