Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm o finală WTA cu Simona Halep la start, dar și meciul FCSB-ului din campionat, în care gazdele caută în fine prima victorie din sezon.

Ponturile sunt următoarele:

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 1 @ 1.54

Poate fi al 9-lea trofeu WTA 1000 pentru Simona Halep, care a avut un parcurs impecabil până acum la Toronto, cu doar un set pierdut, chiar sâmbătă la Jessica Pegula. Cu victoria de ieri, Halep a revenit în top 10 și acum are o revanșă de luat în fața lui Maia, cea care a învins-o dramatic în semifinale la Birmingham, pe iarbă, în luna iunie. Este totuși 2-1 la general pentru româncă, cea care se poate duce la trei trofee în istoria Rogers Cup, după cele din 2016 si 2018.

ADVERTISING

FCSB - Chindia Târgoviște 1 @ 1.53

FCSB caută prima victorie din acest sezon și este favorită să o obțină având în vedere moralul foarte bun de după jocul cu Dunajska, cel care a parafat calificarea în play-off-ul Conference League. Va debuta Vadim Rață la gazde, cel adus vineri de la FC Voluntari pentru 300.000 de euro. Și va fi și o întâlnire a lui Marco Dulca în fața foștilor săi coechipieri.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.36.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇