Gică Popescu e uluit de suma transferului lui David Miculescu la FCSB: ”Ar fi anormal”

Gică Popescu e uluit de suma transferului lui David Miculescu la FCSB: ”Ar fi anormal”

David Miculescu se va transfera la FCSB în cele din urmă, după ce patronul Gigi Becali a fost de acord să plătească o clauză de reziliere uriașă a fotbalistului arădean, de 1,7 milioane de euro.

Popescu, fostul căpitan al României sau al lui FC Barcelona, este uimit că latifundiarul din Pipera poate să scoată din buzunar această sumă enormă pentru Miculescu, un tânăr jucător de doar 21 de ani.

„Nu cred că FCSB poate plăti pe loc 1,7 milioane de euro, cred că vă fi plătită în tranșe această sumă. Ar fi ceva anormal să plătești o sumă atât de mare într-o singură tranșa! Nu cred că se poate întâmpla asta în fotbalul românesc”, a declarat Popescu la Prima Sport, într-o intervenție televizată, sâmbătă seara.

ADVERTISING

Ce spune David Miculescu despre transferul său iminent la FCSB: "De aceea m-am apucat de fotbal"

Președintele de la Farul are totuși încredere în capacitățile fotbalistice ale lui Miculescu, considerându-l înlocuitorul perfect pentru Florin Tănase, recent plecat în China: „E o sumă importantă pentru campionatul intern, pentru fotbalul mare ar fi o sumă mică. Evoluția lui ștearsă de azi poate fi explicată de acest transfer. Când ești aproape să faci un pas important în carieră, trebuie să fii atent să nu te accidentezi. Cred că îl va înlocui pe Tănase, acesta a fost motivul pentru care l-au transferat. Poate să bată și la porțile naționalei, dar pentru asta trebuie să arate constanță la echipa de club”.

Miculescu a jucat sâmbătă foarte slab în Voluntari - UTA 3-0, spunând la final că știe de interesul celor de la FCSB, dar că oamenii din conducerea Aradului nu l-au anunțat nimic oficial încă.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!