CFR Cluj a ofertat unul dintre cei mai buni fotbaliști români: E titular în echipa națională

CFR Cluj a ofertat unul dintre cei mai buni fotbaliști români: E titular în echipa națională

CFR Cluj a făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai buni fotbaliști români ai momentului.

Ardelenii s-au interesat de portarul Florin Niță de la Sparta Praga, dar acesta a refuzat propunerea din cauza salariului mare pe care îl are în Cehia.

Totuși, impresarul Bogdan Apostu anunță că Niță va schimba echipa în această vară.

”Următorul transfer important va fi cel al lui Florin Niță. Cu siguranță va pleca de la Sparta Praga și va face obiectul unui transfer important. Rămâne să vedem unde, există discuții pe mai multe planuri. În cel mai scurt timp, Florin va lua o decizie. El poate să apere la orice echipă, e o strategie, viziunea clubului. A demonstrat peste tot că poate și sunt sigur că va apăra la o echipă de nivelul lui.

ADVERTISING

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă normală, medie, din două considerente: Florin Niță este titularul echipei naționale și din rațiuni financiare, are un salariu pe care nicio echipă medie nu i-l poate suporta. Va fi o echipă importantă! Va evolua constant de acum încolo. Sunt discuții concrete, avansate. M-au întrebat mai mulți de el, nu doar CFR Cluj”, a dezvăluit Bogdan Apostu, la Liga Digisport.

Florin Niță s-a remarcat la FCSB, iar pentru Sparta Praga a prins 110 meciuri, in care a primit 129 de goluri. In 41 de meciuri nu a incasat gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!