Un fost dinamovist, propus la FCSB și CFR Cluj: "Ar fi golgheterul campionatului"

Un fost dinamovist, propus la FCSB și CFR Cluj: "Ar fi golgheterul campionatului"

Un fost jucător al lui Dinamo este propus la FCSB și CFR Cluj.

Este vorba despre Dorin Rotariu, jucător care în ultimele luni a evoluat la Atromitos.

Pasionat de pariuri? Vezi aici ponturile zilei

Unchiul său, Iosif Rotariu, e convins însă că jucătorul ar defila în Liga 1 la FCSB sau CFR Cluj.

"Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României. Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus.

Cu cât stai mai mult afară, cu atât înveți mult mai multe lucruri, te adaptezi la ce înseamnă fotbalul profesionist. Acum el are această mentalitate de profesionist, se pregătește individual foarte mult, e disciplinat. El încă are timp. Eu la 28 de ani am plecat la Campionatul Mondial, el are 27”, a spus Iosif Rotariu, potrivit Sport.ro.

În prima parte a acestui an, Dorin Rotariu a jucat la Atromitos, unde nu a dat niciun gol în 11 meciuri.

Rotariu a mai fost legitimat în carieră la echipe precum Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana și Ludogorets.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!