Mihai Stoica lansează critici vehemente la adresa unui jucător de la națională: "M-a șocat"

Mihai Stoica lansează critici vehemente la adresa unui jucător de la națională: "M-a șocat"

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a lansat critici vehemente la adresa unui jucător de la echipa națională.

Stoica l-a taxat puternic pe decarul echipei naționale, Alexandru Maxim, pentru modul în care a intrat în partida cu Muntenegru.

"Maxim a făcut un campionat foarte bun în Turcia. Probabil că a intrat cu o atitudine superioară faţă de cei care au jucat în prima parte a meciului, dar nu prea ştie să facă lucruri. Atitudinea m-a şocat. Are tricoul cu numătul 10 la naţională, numărul lui Hagi. Maxim m-a enervat la culme. Singur cred că-şi ia tricoul cu numărul 10. Dacă toţi fug de numărul 10, de responsabilitate, dacă nu am ajuns la poartă cu Muntenegru. M-a enervat Maxim când a ieşit în faţă… Ies în faţă să atrag eu că sunt bărbat adevărat, cu nonşalanţă. Acum are Maxim numărul 10. Să fim serioşi.

ADVERTISING

Unii jucători poate că atât pot. Selecţionerul şi-a asumat riscuri mari schimbând posturile unor jucători. E inexplicabil că alegi să joci diferit cu ei. Eu întreb, atât. Dacă vezi că Alex Creţu a făcut meciuri bune la Craiova, mijlocaş central, nu vezi că a făcut în 4-2-3-1? Nu în 4-3-3, cum am jucat noi. Nu eşti obligat să joci un sistem la naţională", a spus Stoica la Orange Sport.

Echipa națională de fotbal a României a pierdut meciul disputat sâmbătă seara cu reprezentativa Muntenegrului, scor 2-0, în prima etapă din Liga Națiunilor.

ADVERTISING

Mugosa (min.66) și Vukcevic (min.87) au marcat golurile întâlnirii de la Podgorica.

Următorul meci al "tricolorilor" va avea loc marți, tot în deplasare, cu Bosnia și Herțegovina.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!