Bon Jovi, în doliu. A murit unul dintre membrii fondatori

Bon Jovi, în doliu. A murit unul dintre membrii fondatori

Alec John Such, unul dintre membrii fondatori ai legendarei formații Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani.

Such a fost basistul trupei între 1983 și 1994, perioadă în care au fost lansate unele dintre cele mai mari hituri, cum ar fi „You Give Love a Bad Name”, „Livin’ on a Prayer” sau „Bad Medicine”.

„Avem inimile frânte de vestea că dragul nostru prieten Alec John Such a murit. A fost unul dintre cei originali. Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a jucat un rol crucial în crearea trupei.

Ca să fim sinceri, ne-am regăsit între noi prin el. A fost prieten din copilărie cu Tico și l-a adus pe Richie să ne vadă cântând.

ADVERTISING

Alec a fost mereu rebel și plin de viață. Astăzi, acele amintiri speciale ne aduc zâmbete, dar și lacrimi în ochi. Ne va lipsi mult”, a scris trupa pe Facebook.

Alec, you will be missed

Publicată de Bon Jovi pe Duminică, 5 iunie 2022

Nu există la acest moment informații despre cauza morții, precizează BBC.

Such s-a născut pe 14 noiembrie 1951 și a fost o figură marcantă pe scena muzicii din New Jersey. Prima trupă în care a cântat a fost The Message.

Era mai în vârstă cu aproximativ 10 ani decât colegii din Bon Jovi și în cele din urmă spunea că acesta a fost motivul pentru care a părăsit trupa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Pe la 43 de ani începusem să mă simt extenuat. Părea că eu și cu munca nu suntem compatibili. De altfel, de aceea, am intrat într-o trupă, ca să nu trebuiască să muncesc”, spunea Such.

El a fost înlocuit cu Hugh John McDonald și în 2018 a revenit pentru scurt timp, când Bon Jovi a intrat în Rock & Roll Hall of Fame.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇