Evoluții bune pentru stranierii români. Cicâldău pasă de gol, Pușcaș marchează pentru Pisa, Dennis Man lăudat

Evoluții bune pentru stranierii români. Cicâldău pasă de gol, Pușcaș marchează pentru Pisa, Dennis Man lăudat

Mai mulți stranieri români și-au făcut datoria pentru echipele lor în campionatele din afara țării, iar printre ei îi putem aminti pe Alex Cicâldău, Dennis Man sau George Pușcaș.

Fostul jucător al Universității Craiova, Alexandru Cicâldău, a oferit o pasă de gol pentru Galatasaray, în victoria cu 2-0 în fața celor de la Karagumruk. Românul i-a pasat decisiv lui Babel în minutul 12, olandez care a stabilit și scorul final al întâlnirii.

Cicâldău a fost titular și a jucat până în minutul 64. El are 4 pase decisive bifate în sezon. Olimpiu Moruțan a luat loc doar pe banca de rezerve.

ADVERTISING

George Pușcaș a marcat pentru Pisa în Serie B în ceea ce avea să fie un eșec usturător pentru echipa în negru și albastru. Pisa a pierdut cu 5-1 în meciul cu Benevento și a ratat șansa de a urca din nou pe primul loc în clasament, fiind pe trei cu 58 de puncte.

Este al patrulea gol în 12 meciuri pentru Pușcaș, el primind note bune din partea presei, în ciuda eșecului la scor, media fiind una de 6,5.

În fine, și Dennis Man a fost apreciat de italieni după victoria celor de la Parma la Cosenza, scor 3-1, arădeanul fiind integralist pentru cruciați și primind nota 6, aceasta fiind a 24-a apariție din sezon pentru fostul jucător de la FCSB.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!