Moscova anunță că a lovit cu rachete de croazieră la Liov. Pompierii s-au luptat toată noaptea să stingă Incendiul devastator (Video)

Moscova anunță că a lovit cu rachete de croazieră la Liov. Pompierii s-au luptat toată noaptea să stingă Incendiul devastator (Video)
Foto: The Kiyv Independent

Armata rusă a atacat cu rachete de croazieră de înaltă precizie un depozit de carburant situat în apropiere de Liov, folosit de către forţe ucrainene, informează Reuters.

A fost vizată și o instalație folosită pentru repararea de sisteme de apărare antiaeriană, staţii radar şi vizoare de tanc, precizează ministerul rus.

”Forţele armate ale Fedraţiei ruse îşi continuă acţiunile ofensive în cadrul operaţiunii militare speciale”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, Igor Konaşenkov.

Ministerul rus al Apărării a difuzat și o înregistrare video a atacului cu rachete de la Liov.

ADVERTISING

Oficiali ucraineni au anunțat că au fost răniți civili în aceste atacuri și au pus imagini în care se vede intervenția dificilă a pompierilor pentru stingerea incendiilor devastatoare provocate de rachetele ruse.

Rusia a folosit, de asemenea, rachete cu rază lungă de acțiune pe mare pentru a distruge un arsenal de rachete S-300 și a distrus o serie de drone.

Rusia a început să distrugă depozitele ucrainene de combustibil și alimente, ceea ce înseamnă că guvernul va trebui să disperseze stocurile în viitorul apropiat, a spus duminică consilierul ministrului ucrainean de Interne Vadym Denysenko.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇