Prima reacție a lui Djokovic după ce Guvernul Australiei i-a anulat viza

Prima reacție a lui Djokovic după ce Guvernul Australiei i-a anulat viza

Novak Djokovic a oferit o primă reacție după ce ieri autoritățile australiene au luat decizia a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară!

Nole le-a mulțumit celor care îl susțin și îl încurajează în această perioadă.

"Mulțumesc oamenilor din întreaga lume pentru sprijinul continuu. Îl simt și îl apreciez foarte mult", a scris Djokovic pe pagina sa de Instagram.

djokovic

Novak Djokovic, nevaccinat împotriva Covid-19, a ajuns joi la Melbourne, însă, după ce a fost ținut aproape 10 ore pe aeroport, autoritățile australiene au luat decizia a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară!

ADVERTISING

Numărul unu mondial în tenisul masculin a contestat decizia în justiție și a obținut o suspendare a acesteia, urmând să rămână până luni la Melbourne.

Cazul său a fost amânat pentru luni dimineaţă, la ora locală 10:00, când va fi luată o decizie în privinţa întoarcerii sau nu în Serbia.

Avocaţii liderului mondial au termen până sâmbătă la ora 14:00 pentru a prezenta noi elemente la dosar, inclusiv eventuale probe care să ateste validitatea scutirii medicale a numărului unu mondial, care îşi va petrece weekend-ul la Park Hotel, un hotel de carantină din Melbourne.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Australian Open 2022 se desfășoară în perioada 17-30 ianuarie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇