Cum deschizi cont la Winmasters

Cum deschizi cont la Winmasters

Winmasters este o casă de pariuri online care a evoluat tot mai mult pe piața din România și care se află acum în topul caselor de pariuri. Dacă alegi să îți faci cont la Winmasters vei beneficia de o ofertă generoasă de bun venit și de multe promoții pe parcurs. 

Pe lângă bonusurile de care poți profita, Winmasters vine cu o platforma foarte prietenoasă și intuitivă. Crearea unui cont la Winmasters se face foarte ușor și o să îți prezint fiecare pas detaliat pentru a înțelege mai bine.

În primul rând, dacă vrei să îți deschizi un cont la Winmaster, trebuie să accesezi platforma lor online. Trebuie să știi că pentru a putea deschide cont este necesar să ai cel puțin 18 ani conform legislației în vigoare. Totodată, trebuie să știi că toate datele pe care le vei introduce în procesul de înregistrare trebuie să fie corecte, altfel riști să ți se închidă contul. 

ADVERTISING

Butonul de înregistrare

După ce ai accesat platforma online Winmasters, vei găsi în colțul dreapta sus butonul de înregistrare. Dă click pe acesta și ți se va deschide un formular de înregistrare care este grupat în 3 părți. 

În prima parte a formularului ți se vor cere datele personale. Bifează titlul “Dl/Dna” în funcție de situație, apoi completează prenumele și numele în căsuțele următoare. Următoarele 3 căsuțe sunt destinate datei nașterii. Selectează apoi naționalitatea română. 

Date personale

După ce ai completat aceste date, va trebui să introduci CNP-ul tău format din 13 cifre. Dacă acesta este completat incorect, îți va apărea o notificare cu roșu în dreptul căsuței destinate CNP, la fel ca la orice casă de pariuri sportive

ADVERTISING

În căsuța următoare trebuie să introduci o adresă de mail validă. Introdu adresa ta de mail corectă pentru că vei avea nevoie de ea după completarea formularului de înregistrare pentru a-ți verifica contul. În dreptul țării este completat automat România, deci nu trebuie să faci nimic. Completează apoi orașul în care locuiești și adresa exact așa cum apar în cartea de identitate. 

Codul poștal

Următorul pas în procesul de înregistrare este să completezi codul poștal aferent adresei la care locuiești. Dacă nu îl cunoști, îl poți căuta pe internet. În următoarea căsuță trebuie să introduci numărul de telefon mobil real, deoarece în cazul în care operatorii Winmasters au nevoie de informații suplimentare, te vor contacta. 

ADVERTISING

Cont Winmasters

În coloana 2 va trebui să completezi date legate de viitorul tău cont Winmasters. Alege un nume de utilizator cu care te vei loga pe platforma de fiecare dată. Acesta trebuie să aibă între 6 și 20 de caractere. 

După alegerea numelui de utilizator, va trebui să setezi o parolă formată din 6-20 caractere care să conțină numai litere și numere și să nu includă numele tău de utilizator. Va trebui să selectezi în continuare moneda și apoi să alegi cum vrei să îți apară cotele, în format zecimal, american sau fracțional.

Codul de securitate

În partea a treia a formularului de înregistrare va trebui să confirmi înregistrarea introducând codul de securitate care apare în imagine și să bifezi în dreptul confirmării de vârstă și termeni și condiții. După ce ai completat toate căsuțele, apasă pe butonul de înregistrare. Vei primi un mail pe adresa pe care ai ales-o și va trebui să accesezi link-ul din mail pentru a-ți confirma contul. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇