Probabil cea mai altruistă pisicuță. De ce poartă Truffles ochelari

Probabil cea mai altruistă pisicuță. De ce poartă Truffles ochelari

Cu siguranță o pisicuță care poartă ochelari e un spectacol în sine. Dar unii ar spune că e doar atât. Unii, cei care nu știu ce face pisica în cauză zi de zi.

Truffles a fost salvată de un medic oftalmolog din Pennsylvania, în urmă cu aproape 4 ani. Numai că pisicuța a făcut o pasiune pentru ochelari, iar acum are circa 20 de perechi, în toate culorile. Zilnic își alege singură perechea pe care o poartă și adesea adoarme cu ea, chiar dacă oricând ar putea să o scoată și singură.

Dar Truffles nu e doar o blănoasă cochetă. Zilnic în cabinetul stăpânei sale, Danielle Crull, vin copii cu probleme de vedere, unele grave, care necesită mai multe operații. În orice caz, mai toți care calcă pragul cabinetului au nevoie de ochelari, dar nu pot fi convinși să încerce așa ceva. Adesea, nu pot nici măcar să fie consultați.

ADVERTISING

Citește și Cel mai eficient mod de a comunica cu pisica ta

După ce vede cum stăpâna sa eșuează în a se apropia de ei și a-i convinge să fie consultați sau să probeze ochelari, intră în scenă Truffles. Deja gătită cu ochelari, aceasta se lipește de fața lor, iar instantaneu lacrimile lor se transformă în zâmbete, după cum relatează CNN.

Aceasta e menirea lui Truffles, iar pisica și-o duce zi de zi la îndeplinire, fără greș. Iar copiii se întorc la cabinet ori de câte ori e nevoie mai ales datorită lui Truffles.

ADVERTISING

”E pur și simplu magică cu copiii”, a declarat medicul și stăpâna lui Truffles. Aceasta povestește că Truffles știe exact când să apară și să salveze situația, de parcă ar avea un simț în plus.

Vezi și Azi e Ziua internaţională a pisicii


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇