Anchete la Spitalul Constanța. Familia unei paciente decedate acuză că femeia a fost umilită: Îi aruncau mâncarea pe jos, apoi i-o dădeau

Anchete la Spitalul Constanța. Familia unei paciente decedate acuză că femeia a fost umilită: Îi aruncau mâncarea pe jos, apoi i-o dădeau

Mai multe anchete au fost deschise la Spitalul Județean din Constanța, după ce familia unei femei care a decedat a acuzat personalul medical că a lasat-o să zacă în salon.

Fiica femeii a spus că mamei sale nu i s-a dat apă și că asistentele i-au aruncat mâncarea pe jos, informează Digi24.

"Se purtau foarte urât cu mama, degradant, umilitor. Stătea cu orele neschimbată, cu zilele, chiar a făcut şi o infecţie, o alergie pe spate, chiar pe tot corpul pentru că a fost neîngrijită.

De multe ori mă suna şi-mi spunea: Amalia, nu-mi aduc apă, mor de sete şi eu urma să sun la secţie şi să vorbesc direct cu doamnele asistente. Ele s-au revoltat şi au vrut să se răzbune pe ea. Într-o seară i-au aruncat cu mâncarea pe care a primit-o ca s-o mănânce, au aruncat-o pe jos şi după aceea i-au pus-o în faţă", a declarat fiica acesteia, care precizează că are înregistrările telefonice ale convorbirilor purtate cu mama sa.

ADVERTISING

Mai mult, spune ea, mama sa s-ar fi infectat cu noul coronavirus în spital, iar managerul Spitalului Județean din Constanța spune că și medicii se imbolnăvesc de Covid în spitale.

”Testul a fost negativ. S-a pozitivat ulterior. Să ştiţi că şi medicii s-au pozitivat în spital. Este totuşi o epidemie şi o pandemie cu care ne confruntăm”, a declarat Tiberiu Tofolean, manager al Spitalului Județean din Constanța.

Femeia, în vârstă de 53 de ani, din Năvodari, a fost internată la Spitalul Județean din Constanța, după un atac vascular cerebral, și a murit la două săptămâni după internare.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇