Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri în care am ales un meci din Liga 1 și unul din Serie A.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Roma - Inter, Peste 2.5 goluri @ 1.61

Roma - Inter e fără îndoială unul dintre derbiurile Seriei A, iar acum oaspeții sunt obligați să câștige după ce Milanul a triumfat aseară cu Torino, iar etapa trecută echipa în albastru și negru a fost învinsă surprinzător de Sampdoria. Inter e pe 2 în clasament, la 4 puncte de lidera Milan, iar Roma e imediat dedesubt, cu 33 de lungimi, la trei în spatele lui Inter. Trei victorii la rând are echipa capitolină, în timp ce interistii au întrerupt cu Samp o serie de 4 victorii consecutive. Ultimele cinci meciuri directe au reprezentat o sarabandă de remize, ultima victorie datând din 2017, un 3-1 al lui Inter chiar pe Olimpico. Partida începe duminică la 13.30 și va fi televizată pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

ADVERTISING
Roma 4-0 Inter | CLASSIC MATCH HIGHLIGHTS 2011-12

Viitorul - Hermannstadt 1 @ 1.45

Viitorul și Sibiul încep acest an calendaristic 2021 în fotbalul românesc cu o restanță pe care o au de disputat, restanță cauzată de momentul în care acum câteva etape bune, la cei de la Hermannstadt era dezvoltat un adevărat focar de coronavirus, care a dus la amânarea partidei. Gazdele au patru înfrângeri în ultimele 5 jocuri și au un bilanț catastrofal cu Rednic pe bancă, dar încă sunt aproape de play-off, pe 8. Sibiul are doar două victorii directe în istorie cu dobrogenii, având și ei în ultimele 5 partide doar o singură victorie. Partida va începe azi de la ora 19 și va fi transmisă în format LIVE score pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.33.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Primele declarații ale lui Denis Haruț, după transferul de la FC Botoșani la FCSB

Amanda Anisimova, depistată pozitiv cu noul coronavirus

Joburile viitorului se conturează în 2021: Companiile își fac pepiniere de specialiști printre tinerii din mediile defavorizate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇