Ce spune antrenorul Barcelonei despre declinul lui Leo Messi

Ce spune antrenorul Barcelonei despre declinul lui Leo Messi

Atitudinea lui Leo Messi este „foarte bună”, a asigurat vineri antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, ce a indicat că nu va intra în polemici după difuzarea unor imagini în care argentinianul părea că merge pe teren în ultimele minute ale meciului cu Dinamo Kiev (2-1), transmite EFE.

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu Betis Sevilla a fost vorba mai mult despre Messi, care a fost surprins mergând pe teren aproape de finalul întâlnirii din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

ADVERTISING

"Nu sunt de acord" cu criticile aduse lui Messi, a subliniat Koeman, potrivit căruia "orice jucător" poate fi surprins mergând pe teren. "Dacă vreţi să creaţi o polemică, este problema voastră, eu nu intru în asta", le-a spus Koeman ziariştilor.

În ce priveşte presupusul declin al lui Messi, care în acest sezon a marcat doar din penalty, Koeman a comentat că argentinianul "are în continuare multă calitate" şi este "un fotbalist important pentru jocul nostru de atac", "un jucător foarte decisiv" şi "foarte implicat".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Koeman a asigurat că îl vede pe Messi "bine şi puternic" din punct de vedere emoţional şi "bucurându-se în continuare de acest sport". El a adăugat: "ca orice alt jucător, poţi trece prin momente mai complicate".

În altă ordine de idei, Koeman a spus că Barca nu trebuie să fie "obsedată" de startul slab din campionat, unde a obţinut doar două puncte în ultimele patru etape. În clasament, Barca este pe locul 12, cu 8 puncte după şase meciuri.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇