Dacă nu ajunge președinte, va fi dat afară din PSD? Ciolacu va trebui singur să se "clarifice" dacă e plus sau minus

Dacă nu ajunge președinte, va fi dat afară din PSD? Ciolacu va trebui singur să se "clarifice" dacă e plus sau minus

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, dacă în cazul în care nu va câştiga alegerile prezidenţiale va fi dat afară din PSD. 

”În primul rând, trebuie să mă clarific eu dacă mai sunt un plus sau devin un minus după un eşec, în interiorul partidului.

Ce las în urma mea e ceva totuşi schimbat major faţă de ce a fost, de abordare. Am deschis foarte mult partidul. Câteodată mi-a reuşit, câteodată nu. Dar am schimbat ceva”, a declarat Marcel Ciolacu, la emisiunea Morning Glory. 

ADVERTISING

El a precizat că Justiţia trebuie lăsată să funcţioneze. 

”Am văzut o critică, la lansarea programului (proiectul său de candidat la preşedinţie - n.red.), Ciolacu nu a vorbit despre Justiţie. Iertaţi-mă, cred că am vorbit prea mult despre Justiţie. Funcţionează Justiţia, să o lăsăm în pace. Să o lăsăm să funcţioneze, văd că găsesc şi din zona privată, şi de la PSD, şi de la PNL, de la celelalte partide. Există şi o selecţie naturală”, a mai afirmat preşedintele PSD.

Dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică, nu ar fi un lucru foarte rău

Ciolacu a fost întrebat şi dacă este un om fericit.

ADVERTISING

”Sunt mulţumit încă de ceea ce fac. Nu disper. Eu cred că, dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică, nu ar fi un lucru foarte rău. Fac 57 de ani, încă am timp să mai fac ceva în viaţă. Nu sunt un om care cheltuie mult. Nu am o familie care cheltuie mult.  (...) Nu am lucruri de lux. Aşa am funcţionat. Dacă creşti trei fraţi într-o casă, indiferent dacă ai câştiga bine ca şi pilot, tot sunt insuficienţi bani”, a declarat Ciolacu.

Întrebat ce altceva ar putea face la fel de bine, liderul PSD a răspuns: ”Aş fi un bun pescar. Vreun an m-aş muta în Deltă şi dacă mă obişnuiesc cu ţânţarii cum trebuie, nu mi-ar displace. Am şi eu hobbyuri şi după nebunia asta îţi cauţi o zonă de linişte. Nu neapărat de confort. Confortul nu duce la progres”.

ADVERTISING

În aceeaşi emisiune, Ciolacu a mai spus: Noi la președinți suntem experți. Dacă nu îi împușcăm, oricum îi facem de râs.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇