FCSB are o competiție de top pentru transferul lui Nicușor Stanciu: ”Depinde ce vrea el”

FCSB are o competiție de top pentru transferul lui Nicușor Stanciu: ”Depinde ce vrea el”

FCSB a anunțat că l-ar dori pe fostul său căpitan Nicușor Stanciu înapoi în această iarnă, însă competiția pentru transferul jucătorului legitimat în țările arabe acum, la Damac, va fi una acerbă.

Stanciu, căpitanul naționalei României, evoluează acum în Arabia Saudită, la Damac FC, echipă antrenată tot de un român, fostul selecționer Cosmin Contra. Acesta a vorbit despre posibilitatea ca Stanciu să revină la FCSB încă din această iarnă. Mijlocașul a recunoscut că i-ar făcea plăcere ca la un moment dat să se întoarcă la FCSB.

ADVERTISING

”Eu cred că Damac și-l dorește mult pe Nicușor Stanciu. Nu știu dacă i se va propune prelungirea contractului, dar oamenii sunt mulțumiți de el. Salariul pe care îl câștigă aici sigur nu îl va avea la FCSB. Acum depinde ce își dorește el.

La mine e destul de greu să revin în Europa, am aproape doi ani aici. Avem niște dificultăți pe plan financiar, vrem să creștem, dar e foarte greu. Mi-aș dori să antrenez în Spania, dar e foarte greu, e un circuit închis. Nu știm ce ne rezervă viitorul. Nu mai vin în țară. Vin să-mi vizitez familia...”, a declarat Cosmin Contra, la televiziunea Digi Sport.

ADVERTISING

Patronul Gigi Becali declara recent că are în plan să îl convingă pe fostul său decar să vină la FCSB și că i-ar fi propus, pe lângă postura de jucător și funcția de antrenor secund la roș-albaștrii.

Nicolae Stanciu are 31 de ani și îi expiră contractul cu formația din Golf abia vara viitoare.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!