FCSB, anunț despre transferul lui Nicolae Stanciu: Salariul fabulos pe care îl oferă

FCSB, anunț despre transferul lui Nicolae Stanciu: Salariul fabulos pe care îl oferă

FCSB a făcut, luni, un anunț despre transferul lui Nicolae Stanciu (31 de ani), care și-a manifestat public dorința de a reveni în România la echipa „roș-albastră”.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat că Stanciu „are ușa larg deschisă” pentru un transfer la campioana României încă din această iarnă, dacă își dorește.

Becali a anunțat că este gata să-i ofere un salariu mare lui Nicolae Stanciu, 40.000 de euro pe lună, echivalentul a aproximativ 500.000 de euro an.

"Stanciu este al nostru, el n-are ce căuta la altă echipă în România. Stanciu, am câștigat trofee și zece milioane. Are ușa deschisă, ce vrea el.

ADVERTISING

Îi dau salariu să fie mulțumit, să câștige ca afară. (n.r. -30, 40 de mii de euro pe lună) Cam așa, da. Oricând, ușa e larg deschisă!", a declarat Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

Nicolae Stanciu a intrat în ultimul an de contract la Damac, actuala sa echipă din Arabia Saudită, și a anunțat că FCSB "e prima variantă" pentru transfer în cazul unei reveniri în România.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!