Nations League: Kosovo câștigă în Lituania și complică teribil calculele în grupa României

Nations League: Kosovo câștigă în Lituania și complică teribil calculele în grupa României

Selecționata Kosovo s-a impus la limită în deplasarea de la Kaunas, în Lituania, scor 2-1 în prima partidă a zilei din grupa României din Nations League, grupa 2 din Liga C a nou-înființatei competiții de către UEFA.

Kosovarii au marcat prin Zhegrova și Krasniqi, ultimul fiind fostul fotbalist de la Rapid, în minutele 20 și 65, în timp ce țara baltică a redus din diferență prin Golubickas, minutul 84, după o gafă imensă în careul mic a portarului Amir Saipi.

Balticii chiar puteau egala două minute mai târziu, însă același Saipi, portar la FC Lugano în Elveția, a intervenit salvator. La faza imediat următoare, un alt fost rapidist, Albion Rrahmani putea închide partida, dar portarul de la U Cluj, Gertmonas, a parat incredibil.

Rezumat: România - Lituania 3-1 (9 septembrie, Liga Națiunilor)

Kosovo are două victorii și face 6 puncte în clasament, venind pe 2, în spatele României. În eventualitatea unei victorii cipriote diseară, vom avea 3 echipe cu șase puncte în această grupă deja complicată din Liga Națiunilor.

ADVERTISING

Marți, pe 15 octombrie, România va ajunge și ea aici la Kaunas, pentru meciul retur cu Lituania, după acel 3-1 de pe stadionul Ghencea.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!