S-a aflat echipa care l-a contactat pe Edi Iordănescu și a fost aproape să îl convingă să revină în fotbal

S-a aflat echipa care l-a contactat pe Edi Iordănescu și a fost aproape să îl convingă să revină în fotbal

Edward Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, cel care și-a dat demisia după EURO 2024, a fost foarte aproape să revină de curând în fotbal.

În contextul partidei pe care România o va disputa sâmbătă în Cipru, în deplasare, în Nations League, Christou Paraskevas (40 de ani), fostul jucător cipriot de la Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, a dezvăluit că Edi Iordănescu a primit o ofertă mai mult decât tentantă, recent.

Discutăm despre gruparea cipriotă APOEL Nicosia, fostă sfertfinalistă a Ligii Campionilor, în 2012, când era eliminată onorabil de Real Madrid.

ADVERTISING

Fostul fotbalist a comentat faptul că Iordănescu i-a refuzat pe cei de la APOEL, spunând că nu mai dorește momentan să mai antreneze pe nimeni. Edi Iordănescu a fost antrenorul lui Christou Paraskevas la Pandurii Târgul Jiu în perioada decembrie 2014 - iulie 2015.

„Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat de la APOEL. El nu vrea acum să antreneze pe nimeni. Edi poate să ajungă şi la o echipă bună. Dar, sigur, APOEL Nicosia este o echipă bună, se bate la campionat an de an. Poate să vină, de ce nu?!”, a spus Christou Paraskevas, pentru Antena Sport.

ADVERTISING

APOEL e campioana din Cipru în sezonul trecut, iar în prezent oamenii de pe insula Afroditei sunt pe locul 5 în stagiunea curentă, cu 10 puncte din șase etape. Ei joacă și în grupa principală din Conference League, unde sunt pe poziția 18 cu o remiză în prima etapă, un 1-1 cu irlandezii de la Shamrock Rovers.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!