Mircea Lucescu scoate doi jucători din lot înainte de meciul cu Cipru din Nations League

Mircea Lucescu scoate doi jucători din lot înainte de meciul cu Cipru din Nations League

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Mircea Lucescu a anunțat lotul oficial pentru partida cu Cipru de sâmbătă seara, din etapa cu numărul 3 a Ligii Națiunilor.

Reputatul tehnician român de 79 de ani a decis că doi jucători vor vedea din tribună partida de la Larnaca, una foarte importantă pentru clasamentul grupei 2 din Liga C.

Mircea Lucescu s-a decis în privinţa jucătorilor pe care se va baza pentru partida cu Cipru. Selecţionerul României i-a lăsat în afara lotului pe Alexandru Paşcanu şi pe Victor Dican, conform uefa.com.

ADVERTISING

Pașcanu, fundaș central la Rapid, a fost una dintre surprizele lui Lucescu pentru această dublă cu Cipru și Lituania, în timp ce tânărul Dican a ajuns forțat la lot, din cauza accidentării de ultimă oră a lui Adrian Șut de la FCSB. Iată mai jos lotul complet pentru partida cu Cipru, împreună cu numerele alese de jucători:

Portari: Florin Niță (1), Horațiu Moldovan (12), Ștefan Târnovanu (16)

Fundași: Andrei Rațiu (2), Radu Drăgușin (3), Cristi Manea (4), Virgil Ghiță (5), Alex Chipciu (8), Nicușor Bancu (11), Andrei Burcă (15)

ADVERTISING

Mijlocași: Marius Marin (6), Nicolae Stanciu (10), Ianis Hagi (14), Răzvan Marin (18), Darius Olaru (21), Alex Mitriță (22), Deian Sorescu (23)

Atacanți: Denis Alibec (7), George Pușcaș (9), Valentin Mihăilă (13) , Florinel Coman (17), Denis Drăguș (19), Dennis Man (20)

Meciul dintre Cipru și România va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 21.45.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!