Gloria Bistrița o învinge surprinzător pe CSM București în duelul românesc din Champions League

Gloria Bistrița o învinge surprinzător pe CSM București în duelul românesc din Champions League

În prima etapă din Liga Campionilor la handbal feminin, a avut loc o imensă surpriză chiar în partida dintre primele două clasate ale Ligii Florilor din sezonul trecut.

Astfel, campioana CSM București a fost învinsă categoric în Ardeal, scor 30-26, de către Gloria Bistrița. A 12-a ediție a Ligii Campionilor cu format Final Four a debutat astăzi, iar România are 3 reprezentante: CSM București, Rapid și Gloria Bistrița.

Partida a început cu probleme de transmisie, astfel că primele 13 minute nu s-au văzut la TV. Elevele lui Florentin Pera au dominat clar acest joc de la Bistrița, intrând la cabine cu un avantaj de plus 3 pe tabelă, 16-13.

Gloria 2018 Bistrița Năsăud este debutantă în competiție și a fost invitată de Federația Europeană pentru a juca în Liga Campionilor, româncele pierzând sezonul trecut finala EHF European League cu Storhamar.

ADVERTISING

O revanșă extrem de dulce pentru Gloria, care a pierdut recent finala Supercupei României cu CSM, scor 27-28. Neagu și colegele sale au părut buimăcite de acest iureș constant în ofensivă al bistrițencelor.

Bistrița o înfruntase pe CSM București de 17 ori. Nu câștigase niciodată până astăzi. Din grupa A mai fac parte CSM București, Podravka, Metz, Krim Ljubljana, Ferencvaros, Storhamar și Nykobing.

Duminică, Rapid va evolua în grupa B în fața celor de la Buducnost, de la ora 17.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇