FCSB anunță un nou transfer și o decizie importantă în privința lui Mihai Pintilii: "Mă, tu ești nebun?"

FCSB anunță un nou transfer și o decizie importantă în privința lui Mihai Pintilii: "Mă, tu ești nebun?"

FCSB a anunțat, miercuri seara, un nou transfer la echipă, dar și o decizie importantă în privința lui Mihai Pintilii, antrenorul secund al echipei.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat, miercuri, că l-a transferat și pe Sekou Sidibe (23 de ani), un atacant lateral, de la FCU Craiova 1948.

Asta după ce FCSB i-a adus, în ultimele zile, pe Mihai Popescu și Daniel Bîrligea. ”Da, așa este, l-am luat pe Sidibe. Am vorbit cu Mititelu și am zis să-l iau că și așa avem multe competiții. Să avem cât mai multe variante. L-am luat ca să avem cât mai multe variante. Avem 7 solutii, pentru că e si Luis Phelipe. Ce sa facem? Facem si noi ce putem”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISING

Salariu mărit pentru Mihai Pintilii la FCSB

De asemenea, prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că a rezolvat o nemulțumire pe care Mihai Pintilii, antrenorul secund al echipei, o avea din punct de vedere financiar. Contractul său a fost mărit la 10.000 de euro pe lună.

”Eu nu știu așa ceva (n.r.- că voia să plece de la FCSB). Dacă era, el îmi spunea mie. El, Pintilii, nu că voia să plece. Era nemulțumit, adică așa îmi aduc aminte, și eu nu știam. De când i-am făcut contractul lui Charalambous.

ADVERTISING

MM mi-a spus că e foarte supărat, că vrea să plece, că e desconsiderat că avea salariu 3.000 (n.r.- de euro). I-am dat telefon. Mă, tu ești nebun? De ce nu zici? I-am mărit, 10.000 sigur i-am dat. Charalambous are 15.000 sau 13.000.

I-am dat 200.000 de acum (n.r.- bonus pentru califcarea în Europa League). Și Pintilii a luat”, a mai declarat Becali, conform sursei citate.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇