FCSB, gata să plătească 1,5 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea: CFR Cluj a dat răspunsul

FCSB, gata să plătească 1,5 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea: CFR Cluj a dat răspunsul

FCSB a anunțat, luni, că este gata să plătească 1,5 milioane de euro pentru un fotbalist de la CFR Cluj, iar ardelenii au oferit răspunsul.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat, luni, că este dispusă să plătească 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul lui Dan Petrescu.

Mai mult, Becali a precizat că oferă și un procent de 20% dintr-un viitor transfer mai departe al lui Bîrligea.

"Nu cred că îl dau ei pe Bîrligea, nu pot să dau mai mult de 1 milion jumate. Vorbesc serios, nu am spus 500.000 de euro, i-am respectat și am spus că dau 1 milion jumate. Să spună unu că dă un milion și un jumătate pe un jucător e respect, să nu se supere. Îi dau 1 milion jumate pe el și 20 la sută dintr-un transfer", a declarat Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

CFR Cluj a răspuns ofertei lui Becali, prin vocea lui Cristi Balaj, președintele clubului.

"FCSB este una dintre echipele cu care ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Este foarte greu să dai un jucător foarte bun, pe care te-ai bazat, să îl dai la un club cu care te lupți pentru îndeplinirea unui obiectiv. Mai ales în contextul în care ai oferte mai bune", a declarat Balaj, conform sursei citate.

Daniel Bîrligea este cotat la 1,1 milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!