FCSB scapă de una dintre marile vedete ale lui Manchester United

FCSB scapă de una dintre marile vedete ale lui Manchester United

Veste bună pentru campioana României FCSB, care va urma să dea piept cu marea grupare britanică Manchester United, în grupa principală a Europa League.

Roș-albaștrii au scapăt în acest mercato de unul dintre cei mai importanți jucători de la United, un fotbalist curtat de multe echipe europene de top. E vorba de Jadon Sancho, internațional englez, care a ajuns până la urmă la Chelsea sub formă de împrumut, însă gruparea londoneză va fi nevoită să-l cumpere definitiv la finalul sezonului.

Mutarea s-a realizat în ultimele ore ale ultimei zile de transferuri în Premier League, pe 31 august. Manchester United a acceptat oferta trimisă de Chelsea, care presupune un împrumut al ofensivului de 24 de ani până la finalul acestui sezon.

ADVERTISING

Sancho a ieșit din grațiile antrenorului Ten Hag și apoi a fost împrumutat mai întâi la Borussia Dortmund, cu care a bifat o finală de Champions League, pierdută în fața Realului, scor 0-2.

Fotbalistul cu origini jamaicane a declarat că este încântat să evolueze la Chelsea, sub comanda lui Enzo Maresca, el urmând să joace în grupa de Conference League: "Sunt foarte încântat să fiu aici. Londra este locul unde am crescut și sunt fericit că mă întorc. Antrenorul mi-a vorbit despre proiect și, pentru un jucător tânăr, este incitant. Sper să pot contribui cu goluri și pase decisive pentru echipă", a declarat Sancho, pentru site-ul oficial al celor de la Chelsea.

ADVERTISING

Sancho a bifat doar 58 de meciuri la United, marcând de 9 ori.

FCSB va evolua pe teren propriu cu Manchester United pe 30 ianuarie 2025, de la ora 22.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!