Italienii nu se mai opresc din laude la adresa lui Dennis Man. Notele românilor de la Parma după eșecul cu Napoli

Italienii nu se mai opresc din laude la adresa lui Dennis Man. Notele românilor de la Parma după eșecul cu Napoli

Parma, echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, în Serie A, a fost învinsă dramatic de Napoli în prelungiri, scor 1-2, sâmbătă seara, în a treia rundă de campionat.

După o primă repriză clar controlată, Parma a condus cu 1-0, gol Bonny din penalti în minutul 19. Totuși, Napoli a reușit să rămână cu cele trei puncte, după un final absolut nebun de meci. Asta după ce portarul Zion Suzuki a fost eliminat după un fault oribil și, pentru că antrenorul Fabio Pecchia epuizase toate schimbările, locul din poarta Parmei a fost luat de jucătorul de câmp Delprato, care a primit două goluri pe final, din partea lui Lukaku și a lui Anguissa.

NAPOLI-PARMA 2-1 | HIGHLIGHTS | Sensational injury-time comeback! | Serie A 2024/25

Dennis Man a fost integralist și a primit nota 6,50 din partea jurnaliștilor italieni, care au lăudat aportul ofensiv al fostului arădean: ”A făcut și astăzi un meci foarte bun. A fost mai puțin vizibil în ultimii metri, dar a făcut o treabă foarte bună în defensivă. Multe pase de calitate, multă calitate și cantitate”, au scris italienii de la Parma Live.

ADVERTISING

Și Valentin Mihăilă a fost notat tot cu 6,5, de asemenea și el lăudat de oamenii de sport din Peninsulă: ”Ce joc de sacrificiu a avut astăzi, pe fiecare poziție din compartimenntul ofensiv. Aleargă cât pentru trei și întotdeauna găsește cea mai bună soluție către coechipierii săi. Dacă ar fi mai concret în fața porții, ar deveni devastator”.

Parma e pe 9 după un start de sezon cu 4 puncte în Serie A, având o victorie și un egal.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!