Un lider PNL cere conducerii partidului să analizeze retragerea de la guvernare

Un lider PNL cere conducerii partidului să analizeze retragerea de la guvernare

Ipocrizia și duplicitatea conducerii PSD exprimată astăzi la Congresul PSD m-au determinat să propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din guvernarea Ciolacu, a anunțat vicepreședintele PNL Adrian Cozma.

„Ipocrizia și duplicitatea conducerii PSD exprimată astăzi la Congresul PSD m-au determinat să propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din guvernarea Ciolacu.

Eu cred că, în condițiile declarațiilor și acuzațiilor absurde, populiste și mincinoase făcute de Ciolacu, Grindeanu și alți fruntași ai PSD la adresa președintelui și a membrilor PNL, faptele șefilor PSD nu pot trece nesancționate (inițial, am crezut că este congresul populist-al extremistilor de la SOS).

ADVERTISING

Nu cred că vreunul dintre colegii mei vor mai putea sta la masă la ședințele de guvern sau în alte condiții cu cei care astăzi ne-au jignit atât de rău”, scrie pe Facebook Adrian Cozma.

ADVERTISING

În opinia sa, ceea ce a făcut Sorin Grindeanu este „total nedem și neelegant pentru un ministru”.

„Și dacă are onoare ar trebui să-și dea demisia urgent cu tot cu ceasul acela scump de la mână pe care îl tot ascunde. Din păcate, nu am niciun fel de așteptări de la domnia sa, fiind singurul prim-ministru din istorie care s-a încuiat în clădirea Guvernului ca să nu fie dat afară de Dragnea. Tot Grindeanu rămâne în istorie ca fiind singurul prim-ministru al României care a fost dat jos de propriul partid din fruntea Guvernului, prin moțiune.

ADVERTISING

Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiție din poziția de prim-ministru. Dacă tot urăște atât de mult PNL și pe președintele Iohannis, să renunțe la funcția de prim-ministru! PS. Marcel Ciolacu a adus ghinion și echipei naționale la campionatul din Germania și aduce și Românie ghinion prin tot ceea ce face”, încheie Cozma.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇