Ciolacu s-a dus de Sf. Maria la mânăstirea Văratec: Slujba a fost dumnezeiască! Nu are nicio legătură cu candidatura (Video)

Ciolacu s-a dus de Sf. Maria la mânăstirea Văratec: Slujba a fost dumnezeiască! Nu are nicio legătură cu candidatura (Video)

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a asistat joi la slujba de Sfânta Maria, la mânăstirea Văratec.

Premierul a ajuns în jurul orei 09.45 la mănăstirea Văratec, unde Biserica „Adormirii Maicii Domnului” își serbează hramul.

El este însoţit de președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, prefectul de Neamț, Adrian Bourceanu, și de deputatul Ciprian Șerban. Delegația a fost întâmpinată de președintele CJ Neamț, Ion Afastei, primarul comunei Agapia, Neculai Nastasă, dar și de maica stareță a mânăstirii Văratec, scrie presa locală.

ADVERTISING

Conform imaginilor difuzate de Antena3, şeful Executivului este la Văratic şi împreună cu secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

”Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Văratec are un farmec aparte în acest loc sfânt în care se păstrează forţa spiritualităţii neamului românesc.

M-am bucurat de slujbă alături de toţi credincioşii veniţi aici cu inima deschisă şi plină de credinţă. Şi m-am rugat alături de ei pentru pacea şi prosperitatea tuturor românilor. O zi binecuvântată tuturor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

ADVERTISING

La final slujbei, Ciolacu a refuzat să facă orice comentariu politic. A explicat doar de ce a venit la Văratec.

„Este cea mai mare și cea mai vestită mănăstire de maici, nu doar din România, ci din toate țările ortodoxe. Biserica Ortodoxă este un stâlp spiritual și un stâlp al identității naționale. (...) Am venit aici cu președinții de consilii județene noi aleși, pentru că ei sunt la început de drum”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Mediafax.

Premierul a mai spus că vizita la mănăstire nu are legătură cu posibila sa candidatură pentru funcția de președinte al României.

ADVERTISING

„Slujba a fost dumnezeiască. (...) Toată slujba m-am gândit la părinții mei. (...) Nu are nici o legătură cu candidatura”.

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a sosit la Mănăstirea Văratec! 👉🏻Imaginile momentului.

Publicată de Antena 3 Suceava pe Miercuri, 14 august 2024

De la Văratec, premierul se va deplasa spre mănăstirea Putna.

După acest pelerinaj aşteptăm ca Marcel Ciolacu să-şi anunţe candidatura la Cotroceni.

Între timp, preşedintele Klaus Iohannis, liderul PNL Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Angel Tîlvăr şi ministrul de Interne Cătălin Predoiu se află la Constanţa, la ceremoniile organizate de Ziua Marinei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇