Sabrina Voinea anunță o nouă decizie pe care a luat-o

Sabrina Voinea anunță o nouă decizie pe care a luat-o

Sabrina Voinea (17 ani) a vorbit din nou despre controversele din finala de la sol, de la Jocurile Olimpice, și a spus că „îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate”.

Gimnasta a anunțat că nu are de gând să se lase de sportul pe care îl iubește, în ciuda anunțului făcut de mama sa, Camelia Voinea, și s-a declarat nerăbdătoare să primească o decizie finală în cazul notei sale pentru exercițiu de la sol.

Voinea a fost notată cu 13.700 și a primit o mică penalizare pentru că ar fi ieșit din covor în timpul exercițiului, fapt pe care sportiva româncă îl neagă cu vehemență.

ADVERTISING

“Mă simt puţin mai bine şi îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate şi să fie un rezultat la final foarte bun. Aştept cu nerăbdare să se rezolve acest subiect. Îi mulţumesc Nadiei (Comăneci) pentru absolut tot. Totul depinde de ei acum. Eu mi-am făcut exerciţiul şi doresc medalia. Sper să se rezolve.

Deocamdată o să-mi iau o pauză şi sper să ne mai revenim. O să discut cu mama şi vedem ce se poate rezolva. Nu doresc să mă las de gimnastică. Vreau să îi explic asta şi mamei. Suntem supărate amândouă, dar încercăm să facem tot ce se poate şi să rezolvăm cât mai bine. Este cel mai important concurs din viaţa mea. Regret foarte mult pentru bârnă, dar îmi doresc să se rezolve problema de la sol", a declarat Sabrina Voinea la revenirea în țară, citată de Orange Sport.

ADVERTISING

România a încheiat, luni, participarea în competiţiile de gimnastică artistică de la Jocurile Olimpice fără medalie. În finala de la sol, Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 5, iar Ana Maria Bărbosu pe poziţia a 4-a, cu aceeaşi notă - 13.700.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇