FCSB va înainta o cerere oficială către LPF, în contextul meciului crucial cu Maccabi Tel-Aviv

FCSB va înainta o cerere oficială către LPF, în contextul meciului crucial cu Maccabi Tel-Aviv

FCSB își joacă întregul început de sezon în doar 90 de minute, în deplasarea de miercuri din Ungaria cu Maccabi Tel-Aviv, în meciul din manșa secundă a turului II preliminar din Champions League.

A fost 1-1 marți seara pe Ghencea, iar o victorie în partida de săptămâna viitoare echivalează cu o calificare minim în grupele Conference League pentru roș-albaștrii, ceea ce înseamnă și foarte mulți bani în conturile clubului.

Astfel, în cazul în care vor reuși să se califice în turul trei preliminar de Champions League, cei de la FCSB vor solicita amânarea partidei de săptămâna viitoare din Liga 1 cu FC Botoșani, programată sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00.

ADVERTISING

FCSB va cere acest lucru pentu a putea beneficia de un timp mai mare de odihnă pentru primul joc cu Sparta Praga din al treilea tur preliminar, scrie Golazo.

Un posibil duel cu Sparta Praga / Shamrock Rovers ar avea loc pe 6 august. Praghezii au câștigat turul din Irlanda cu scorul de 2-0 și sunt mare favoriți la calificare. În cazul în care FCSB e eliminată de către israelieni, vor juca în turul III preliminar din Europa League, contra lituanienilor de la Panevezys.

Echipă probabilă FCSB cu Maccabi Tel Aviv: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut/Alhassan - Ștefănescu/Baeten, Olaru, Băluță - Miculescu.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!