Cadavrul din valiză: Ucigașii au mai recunoscut o crimă

Cadavrul din valiză: Ucigașii au mai recunoscut o crimă

Procurorii au dezvăluit că cei doi ucigaşi din Vaslui care au ascuns un cadavru într-un troller nu sunt la prima crimă. Cuplul de criminali (Narcisa şi Zoro) a recunoscut în faţa anchetatorilor că a mai ucis o femeie anul trecut.

Bărbatul de 32 de ani și concubina lui de 27 au fost prinși marți seara la Brașov. Ei au omorât și ascuns într-un geamantan, la Pungeşti, un bărbat.

Însă ulterior au mărturisit procurorilor încă o crimă, scrie Vremea Nouă.

Este vorba despre o femeie dată dispărută anul trecut, care venea des pe la cei doi, în localitatea Pungești. Publicația locală scrie că femeia era obligată de cei doi să se prostitueze. Numele acesteia este Nica Doinița, poreclită în sat „Veverița”. Anchetatorii i-au găsit rămăşiţele în pădure.

ADVERTISING

„Urmare a audierilor desfășurate ieri în dosarul cu crima de la Pungești, au rezultat date cu privire la o altă presupusă faptă de omor, comisă probabil în luna august 2023.

În cursul dimineții, organele de cercetare penală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, s-au deplasat în zona indicată, o zonă împădurită din proximitatea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămășițe osoase ce par a fi umane și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani, din Pungești (dispărută din august 2023).

ADVERTISING

Cei doi bănuiți de comiterea omorului, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 27, sunt deja arestați preventiv pentru comiterea unei infracțiuni de omor (cazul cu geamantanul - n.red).

În cauză se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru comiterea unei alte fapte de omor de către aceiași autori”, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇