Bianca Drăgușanu, săltată de poliție pentru o afacere ilegală cu haine din care a obținut 2,4 milioane de lei - UPDATE

Bianca Drăgușanu, săltată de poliție pentru o afacere ilegală cu haine din care a obținut 2,4 milioane de lei - <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, una dintre cele patru persoane vizate fiind Bianca Drăguşanu.

Aceasta este acuzată că aducea haine din Turcia şi le vindea online sub marcă proprie, fără a declara veniturile şi fără a plăti taxe.

”În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale, ar fi omis să evidenţieze în documentele contabile şi să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

Sunt puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, emise pe numele bănuiţilor.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre cei patru suspecţi este Bianca Drăguşanu, iar altul este un fost poliţist local. Aceştia sunt acuzaţi de către anchetatori că aduceau haine de lux (blănuri, paltoane, geci din piele etc) din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei ei, sub marcă proprie, fără a declara veniturile.

ADVERTISING

Hainele erau expuse într-un magazin fizic, pentru prezentare, situat pe şoseaua Berceni nr. 96, fiind vândute exclusiv online, atât în România, cât şi în străinatate.

Ce s-a găsit la percheziții

Poliţiştii au ridicat, în urma percheziţiilor domiciliare, mai multe bunuri, printre care înscrisuri, un laptop, trei telefoane mobile, precum şi peste 700 de articole vestimentare, în valoare totală de aproximativ 600.000 de lei, în vederea recuperării prejudiciului.

Potrivit unor surse judiciare, în dosar a fost dispusă măsura reţinerii faţă de un fost poliţist local şi soţia acestuia, implicaţi în dosar, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propuneri legale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇