Patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare al unei fabrici de lactate din Botoșani UPDATE Toți au murit

Patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare al unei fabrici de lactate din Botoșani <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Toți au murit

Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de caşcaval din localitatea Ibăneşti, judeţul Botoşani. Echipajele de salvare i-au scos pe cei patru, iar iniţial doi dintre ei au supraviețuit.

Din nefericire, ulterior, au murit la spital şi al treilea şi al patrulea bărbat, unul dintre ei fiind chiar administratorul firmei.

Cei patru bărbaţi, între 47 şi 56 de ani, au căzut într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de caşcaval din localitatea Ibăneşti, informează ISU Botoșani. 

ADVERTISING

Victimele au fost scoase din bazin de către pompieri şi preluate de echipajele medicale. 

Trei dintre ele, găsite în stop cardio-respirator, aşa că s-au iniţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. În cazul uneia dintre victime, manevrele de resuscitare au dat rezultate. Bărbatul a fost urcat în elicopterul SMURD și transportat la spital.

Ceilalți doi bărbaţi, de 50, respectiv 52 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul de pe echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a declarat decesul acestora.

ADVERTISING

Un al treilea bărbat a murit la puţin timp după ce a ajuns la spital, au confirmat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani.

Este vorba chiar despre administratorul societăţii, un bărbat de 57 de ani, care în primă etapă a răspuns manevrelor de resuscitare.

"Pacientul de 57 ani de sex masculin a fost prezentat în UPU în stop cardio-respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns cardiovascular şi respirator. Decesul a fost declarat la 16:30", au transmis oficialii spitalului.

ADVERTISING

Apoi, şi bărbatul transportat în stare gravă, cu elicopterul, la Iaşi, a murit, a confirmat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇