Incident grav la Hamburg, înainte de meciul Polonia - Olanda de la EURO 2024. Un bărbat, împușcat mortal de poliție

Incident grav la Hamburg, înainte de meciul Polonia - Olanda de la EURO 2024. Un bărbat, împușcat mortal de poliție

La Hamburg, cu puține momente înainte de startul primului meci al zilei de la Campionatul European de fotbal, dintre Olanda și Polonia, a avut loc un incident grav, care s-a soldat cu moartea unui bărbat.

Un cetățean care a pătruns cu un topor în fanzone a fost ucis de poliție înainte să acționeze agresiv. Bărbatul care a încercat să atace fanii prezenți în zona de agrement a fost anihilat de poliție, care l-a împușcat mortal.

Forțele de poliție au fost vigilente și l-au observat pe bărbatul recalcitrant, cu un topor în mână, care era extrem de agitat și posibil agresiv cu cei din jur. Focurile de armă au răsunat în Hamburg, iar individul a fost ucis, după cum scrie Herald, citând informații din presa germană. Agresorul deținea și un cocktail Molotov, pe care îl avea ascuns într-un ghiozdan, mai scrie și Bild.

ADVERTISING

Incidentul a avut loc în zona centrală Sankt Pauli din nordul orașului-port, care era plină de fani înaintea meciului de duminică dintre Olanda și Polonia.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că nu există niciun indiciu inițial că incidentul ar avea legătură cu meciul de fotbal.

Vineri, poliția a împușcat mortal un bărbat afgan după ce acesta și-a atacat mortal un compatriot și a rănit ulterior trei persoane care urmăreau meciul televizat dintre Germania și Scoția într-un oraș din estul Germaniei.

ADVERTISING

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!