Un tânăr s-a aruncat în fața metroului, în stația Aurel Vlaicu UPDATE

Un tânăr s-a aruncat în fața metroului, în stația Aurel Vlaicu <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un tânăr s-a aruncat, miercuri seară, în faţa metroului, în statia Aurel Vlaicu. Mai multe echipaje de intervenţie sunt la faţa locului, circulaţia fiind perturbată.

UPDATE: ”În pofida eforturilor, a fost declarat decesul celui în cauză. Acesta a fost identificat, ca fiind un tânăr, în vârstă de 22 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

”Metrorex informează că astăzi, în jurul orei 18.45, în statia de metrou Aurel Vlaicu, a avut loc o posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

ADVERTISING

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis, miercuri seară, Metrorex.

Echipajele de prim- ajutor încearcă să îl salveze pe tânăr.

”La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului Metrou şi echipajele de prim-ajutor, care la acest moment intervin pentru salvarea persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de aproximativ 18-20 de ani. În prezent, activităţile sunt în dinamică”, a transmis Politia Capitalei.

ADVERTISING

Ulterior, circulația a fost reluată.

”Începând cu ora 20:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reluata în condiţii normale”, a transmis Metrorex.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇